0 تا 100 الزام به تجمیع املاک مشارکت در ساخت

شرایط و نحوه الزام به تجمیع املاک مشارکت در ساخت : در برخی موارد دو ملک مجاور هم با یکدیگر تجمیع شده و با اخذ یک مجوز ساخت، بصورت یک بنا ساخته می شوند. و پس از اتمام ساخت بنا به وسیله اداره ثبت اسناد و املاک ، برای دو ملک تجمیع شده، یک پلاک ثبتی اخذ می نمایند.

الزام به تجمیع املاک موضوع مشارکت :

ممکن است در قرارداد مشارکت در ساخت نیز، قید گردد ، دو یا چند پلاک همجوار با هم تجمیع شده و بصورت یکجا ساخته شوند. در این صورت برای گرفتن سند مالکیت برای واحد های ساخته شده، ابتدا باید پلاک های ثبتی تجمیع شوند و بعد برای واحد های جدید ساخته شده ، سند اخذ نمود.

با پایان ساخت بنای موضوع مشارکت ، مالکین همه پلاک های ثبتی ، باید درخواست تجمیع پلاک ها را جهت اخذ سند مالکیت جدید بدهند. در صورتی که مالکی از انجام این کار خودداری کند. و به سازنده هم وکالت کاری بابت اخذ سند، اعطا نکرده باشد، باید از طریق طرح دعوی حقوقی اقدام نمود. و مالک یا مالکین را به تجمیع املاک موضوع مشارکت و پلاک های ثبتی الزام نمود. در ادامه نحوه الزام به تجمیع املاک مشارکت در ساخت، توسط وکیل ملکی توضیح داده می شود.

الزام به تجمیع پلاک ثبتی املاک

طرح دعوی الزام به تجمیع املاک مشارکت در ساخت:

با خودداری مالک یا مالکین از درخواست تجمیع پلاک های ثبتی، سازنده و یا هر ذینفعی مانند پیش خریداران، می توانند از طریق ثبت دادخواست حقوقی، مالک را ملزم کنند.

دعوی الزام به تجمیع املاک مشارکت در ساخت باید در دادگاهی که ملک در حوزه آن مستقر است، مطرح شود. دادگاه پس از بررسی موضوع در صورت تشخیص صحت اظهارات خواهان ، حکم صادر میکند . و مالک را به حضور در اداره ثبت اسناد و املاک جهت تجمیع پلاک ثبتی، محکوم می نماید. در مرحله اجرای حکم، چنانچه مالک ظرف ده روز از زمان ابلاغ اجراییه ، در اداره ثبت اسناد و املاک حاضر نگردد، دادگاه مجوز تجمیع را صادر میکند.

مشاوره ملکی با وکیلانه :

جهت اخذ مشاوره با وکیل پایه یک دادگستری با ما تماس حاصل فرمایید.
تماس با ما : 09127246413

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *