وکیل قاچاق انسان + مجازات قاچاق به داخل و خارج از کشور
قاچاق انسان + 100% پیگیری پرونده توسط وکیل : قانون مبارزه با قاچاق انسان مصوب 1383 به صورت مختص در مورد جرایم مربوط به قـاچاق انسان وضع گردیده است . به موجب این قانون، خارج یا وارد کردن یا ترانزیت مجاز یا غیر مجاز انسان از مرز کشور جرم است و مشمول این عنوان مجرمانه قرار میگیرد.
کسی هم که عملیات تحویل گرفتن یا جابجایی یا مخفی نمودن این افراد یا مکان اخفای آنها را فراهم می سازد، نیز مرتکب این جرم شده است و مجرم است. در ادامه شرایط لازم جهت تحقق این جرم را از نگاه وکیل کیفری بخوانید.
شرایط لازم جهت تحقق جرم قاچاق انسان :
- آنچه که در تحقق این جرم اهمیت دارد. این است که فعل ارتکابی از جانب مرتکب که همان نقل. و انتقال انسان به هر طریقی به خارج یا داخل مرز می باشد. باید به صورت اجبار یا اکراه یا فریب قربانی با خدعه و نیرنگ باشد .
- درجرم قاچاق انسان ، احراز سوء نیت خاص مرتکب لازم است . سوء نیت مرتکب که از ارکان اساسی تحقق هر جرمی است. در این جرم اعم است از سوءنیت عام وخاص. یعنی عمدی بودن رفتار مرتکب و داشتن سوء نیت خاص که هدف مرتکب برای این عمل می باشد. مانند قاچاق افراد بجهت بردگی . فحشا . برداشت عضو. یا برای ازدواج .
مجازات جرم قاچاق انسان :
طبق ماده 3 قانون قـاچاق انسان مصوب 1383، مرتکب به حبس از دو تا ده سال همراه با پرداخت جزای نقدی معادل دو برابر اموال یا وجوه حاصل شده از جرم، محکوم میشود.
موارد مشدده مجازات :
قاچاق انسان در صورتی که سن قربانی کمتر از 18 سال باشد. موجود محکومیت مرتکب به حداکثر مجازات یعنی ده سال خواهد شد.
معاونت در این جرم :
مجازات معاونت در این جرم محکومیت حبس از دو تا پنچ سال. بعلاوه جزای نقدی معادل اموال و وجوه حاصل شده از جرم می باشد.
موارد در حکم قاچـاق انسان :
بر اساس ماده 2 قانون ذکر شده : انتقال مجاز یا غیر مجاز- حمل یا عبور دادن افراد به صورت سازمان یافته با مقاصد فحشا یا سایر مقاصد. در حکم قاچاق انسان خواهد بود. همچنین عبور انسان به قصد فحشا هر چند با رضایت فرد ، در حکم این جرم بوده. هر چند به صورت سازمان یافته نباشد.
مشاوره با وکیلانه :
برای تعیین نوبت مشاوره حقوقی یا اخذ مشاوره تلفنی. از وکیل پایه یک دادگستری تماس بگیرید.
تماس با ما :09127246413
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.