وکیل رابطه نامشروع :

وکیل رابطه نامشروع : طبق قوانین کشور ما که برگرفته از دین مبین اسلام میباشد، رابطه نامشروع و خارج از چارچوب شرع و قانون حرام و غیر قانونی‌میباشد. بر همین اساس در قانون‌ مجازات اسلامی روابط نامشروع جرم انگاری شده است . در ادامه تعریف جرم روابط نامشروع و مجازات آن را از نظر وکیل کیفری بخوانید.

رابطه نامشروع

رابطه نامشروع چیست ؟

تعریف رابطه نا مشروع در عرف و جامعه با آنچه که در قانون به آن اشاره شده است متفاوت میباشد. در جامعه و عرف تمام روابط (جنسی )بین زن و مرد نا محرم از قبیل زنا و … رابطه نا مشروع تعریف میشود. اما در قانون بدلیل اینکه جرم زنا و رابطه نامشروع به صورت مجزا جرم انگاری شده و دارای مجازات های متفاوت میباشد، تعریف آن ها متفاوت میباشد .

ماده ۶۳۷ قانون مجازات اسلامی جرم رابطه نا مشروع را تصریح کرده است. بدین نحو که اگر زن و مردی که بین آن ها رابطه زوجیت وجود نداشته باشد، مرتکب اعمالی کمتر از زنا و منافی عفت عمومی گردند، به شلاق تا ۹۹ ضربه محکوم خواهند شد .
در ماده قانونی مذکور دو کلمه به عنوان مثال بیان شده است : تقبیل و مضاجعه.

تقبیل به معنای بوسیدن میباشد. و مضاجعه به حالتی گفته میشود که دو نفر با هم همبستر شوند. که این موارد به عنوان مثال بیان گردیده و هر موردی غیر از این را نیز در بر میگیرد. اما با توجه به تفسیر مضیق قوانین کیفری می‌توان گفت: صرف ارسال پیام ها و‌ یا مکالمات را نمیشود مصداق روابط منافی عفت تلقی نمود؛ مگر اینکه قاضی رسیدگی کننده با توجه به پیام ها یا مکالمات، علم به این‌موضوع پیدا کند که روابط فیزیکی منافی عفت بین طرفین وجود داشته است. در مورد رابطه نامشروع، ارتباط فیزیکی بدنی شرط نبوده و‌با توجه به نوع مکالمات و پیام ها موضوع قابل رسیدگی میباشد.

مرجع صالح رسیدگی کننده به جرم رابطه نامشروع:

بر اساس ماده ۳۰۶ قانون آیین دادرسی کیفری، فقط آن دسته از جرایمی که در آنها رابطه جنسی فیزیکی شرط است مستقیما در دادگاه رسیدگی میشود. و انجام تحقیقات مقدماتی نسبت به سایر جرایم مربوط به رابطـه نامشروع مطابق قواعد عام حاکم بر رسیدگی در صلاحیت دادسرا خواهد بود .

موضوع دیگری که قابل طرح میباشد این است که ارسال تصاویر مستهجن از طرف شخصی برای شخص نا محرم، نمیتواند رابطه نا مشروع تلقی شود. و رابطه نامشروع و ارسال تصاویر مستهجن در فضای مجازی دو موضوع مختلف است. پس صرف ارسال تصاویر مبتذل و‌ناپسند به فردی، دلالت بر وجود رابطه نامـشروع بین طرفین ندارد. و مرتکب این رفتار طبق (ماده ۱۸ قانون جرایم رایانه‌ای) قابل مجازات است. چنانچه به جز ارسال تصاویر ناهنجار و ناپسند اینچنینی، روابط نامشروع طرفینی نیز احراز شود، ارسال تصاویر می‌تواند جزیی از ارکان و اماره ای برای وقوع روابط نامشروع تلقی گردد. در چنین حالتی موضوع مشمول تعدد معنوی جرائم میگردد.

مشاوره کیفری با وکیلانه:

جهت کسب اطلاعات بیشتر با وکیل پایه یک دادگستری تماس حاصل فرمایید.

تماس با ما :09127246413

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *