وکیل الزام به رفع مزاحمت ملکی + 3 شرط لازم

وکیل الزام به رفع مزاحمت ملکی: گاهی اوقات اشخاصی بدون اینکه ملک شما را متصرف شوند، مانع استفاده و بهره برداری شما از ملک می شوند. و برای مالک یا متصرف ملک ایجـاد مـزاحمت ملکـی می نماید. مانند اینکه خودرو خود را جلو درب ورودی پارکینگ یا خانه شما پارک نمایند و از برداشتن آن امتناع کنند. یا اینکه زباله های خود را جلو درب منزل شما قرار دهند.

شرایط لازم جهت دعوای مزاحمت ملکی:

  • مدعی مزاحمت باید متصرف سابق ملک باشد.
  • مزاحـمت ملـکی باید بدون اذن و رضایت متصرف ملک باشد.
  • مـزاحمت ایجاد شده بصورت غیر قانونی باشد.

نحوه طرح دعوی الزام به رفع مزاحمت ملکی :

متصرف ملکی که برای او مزاحمت ایجاد شده است بایستی شخصاً یا از طریق وکیل پایه یک دادگستری اقدام به طرح دعوی حقوقی یا کیفری نماید. فرق بین دعوی حقوقی و کیفری در این است. که: با اثبات موضوع در دادگاه حقوقی، خواهان به مزاحمت خوانده معترض بوده. و الزام او به عدم ایجاد مزاحمت را خواستار است. در حالی که در مبحث کیفری، در صورت احراز شرایط لازم تشکیل جرم، ایجاد کننده مزاحمت، مجرم محسوب می شود و برای او مجازات تعیین می گردد.

پیشنهاد می شود حتماً، در مورد اینکه کدام روش طرح دعوی بهتر است از یک وکیل متخصص مشاوره بگیرید.

مزاحمت ملکی

الزام به رفع مزاحمت خوانده در دادگاه حقوقی.

پس از ثبت دادخواست در دادگاه عمومی حقوقی و رسیدگی به موضوع دعوی، در صورت احراز ایجاد مـزاحمت از طرف خوانده، دادگاه حکم به الزام او به رفع مزاحمت صادر می کند.

نحوه ی اجرای رای:

به دعوای الزام به رفع مزاحمت ملکی، خارج از نوبت رسیدگی می شود. پس از صدور حکم در دادگاه بدوی، بلافاصله برای حکم اجراییه صادر خواهد شد . برخلاف احکام دیگر در این دعاوی نیازی به قطعی شدن حکم نیست. و بلافاصله پس از صدور حکم بدوی و قبل از اعتراض به حکم، رای اجرا می شود .

مشاوره ملکی با وکیلانه:

جهت اخذ مشاوره تلفنی و حضوری از وکیل ملکی با ما تماس حاصل فرمایید.
تماس با ما : 09127246413

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *