وکیل تهدید و پیگیری این جرم
جرم تهدید و پیگیری آن توسط وکیل پایه یک دادگستری : تهدید کردن به معنای ترساندن طرف مقابل می باشد. بطوری که بواسطه این ترس، شخصی علیرغم میل باطنی اش کاری را انجام دهد یا از انجام آن خودداری کند. قانون مجازات اسلامی به موجب ماده 669 ، تهدید کردن را جرم تلقی نموده است. و در صورت وجود شرایط لازم جهت تحقق این جرم، می توان تعقیب مرتکب را خواستار شد. پیگیری جرم تهـدید توسط وکیل کیفری.
شرایط تحقق جرم تهدید:
جرم تهدید نیز مانند دیگر جرایم جهت تحقق، نیاز به جمع سه عنصر : قانونی – مادی – معنوی دارد. و با عدم وجود هر یک از این ارکان ، تحقق جرم امکانپذیر نیست.
عنصر قانونی :
اگر عنوان مجرمانه ای از نظر قانونگذار وضع نگردد و برای آن مجازات تعیین نشده باشد، نمی توان رفتار ارتکابی را هرچند خلاف اخلاق حسنه باشد، جرم تلقی نمود. قانونگذار در ماده 669 قانون مجازات ، تهدید کردن را جرم تلقی نموده است. و از این رو عنصر قانونی جرم تهدید همیشه وجود دارد.
عـنصر مادی جرم :
ترساندن طرف مقابل به هر نحوی که برای او زیان بار و ناخوشایند باشد جرم است. تهدیدی که از نظر قانونگذار قابل تعقیب است می تواند از هر دسته تهدید مالی – جانی یا تهدید به آبروی فرد باشد. مانند تهدید به قتل یا به افشای اسرار و ریختن آبروی شخص. تهدید به پخش فیلم و عکس های شخصی فرد یا تهدید مالی مانند تـهدید به ورود خسارت به اموال شخص می باشد.
آنچه که در عنصر مادی جرم تهدید مورد اهمیت است ، موثر بودن تهدید در شخص است .لذا مخاطب باید به واسطه تهدید، تحت تاثیر قرار گیرد. و صرف تهدید موثر جهت تحقق رکن مادی کافی است. و ممکن است به واسطه این تهدید مخاطب عمل مورد تقاضای تهدید کننده را انجام دهد یا خیر.
عـنـصر معنوی :
تهدید از جمله جرایم مطلق بوده و صرف داشتن قصد عامدانه مرتکب در تهدید کردن کفایت می کند.
مشاوره با ما :
جهت اخذ مشاوره و پیگیری پرونده خود توسط وکیل پایه یک دادگستری با ما تماس بگیرید.
تماس با ما : 09127246413
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.