جرائم مربوط به ارز های دیجیتال
جرائم مربوط به ارز های دیجیتال : ارز دیجیتال چیست ؟ ارز های دیجیتال Cryptocurrency بر پایه ی علم رمزنگاری ایجاد شده است. که نوعی پول الکترونیکی میباشد. و می توان در عالم اعتبارات به آن ماهیت بخشید . اولین و مهمترین ارز دیجیتال که تا کنون معرفی شده است بیت کوین میباشد .
اصولا ارز های دیجیتال در معاملات کلان به جهت تسهیل در انتقال ، کاهش هزینه ها ، ساده شدن پرداخت های بینالمللی ،مهار تورم ،عدم نیاز به مجوزهای دولتی و مستقل بودن. بدین نحو که هیچکشوری و هیچ ارگانی کنترلی بر آن ندارد مورد توجه قرار گرفته است .
ویژگی معاملات با ارز دیجیتال :
یکی از ویژگی های معاملات با ارز دیجیتال عدم امکان شناسایی و رد یابی آن میباشد . که بعضی آن را از مزایا وبعضی دیگر آن را از معایب آن تلقی مینمایند . معاملات در بستر ارز های دیجیتال از یککیف پول الكترونيك به کیف پول دیگر که امکان شناسایی صاحبان آن برای حاكميت ها وجود ندارد محقق میشود .
بنا بر این اگر شما به درخواست دیگری رمز ارزی را برای او انتقال دهید. در صورت نداشتن قرارداد مجزا به هیچ عنوان قادر به اثبات پرداخت آن رمز ارز نمی باشید . لذا در معاملاتی بدین شکل تنظیم قراردادی دقیق و تخصصی اشخاص را از مخاطرات احتمالی دور نگه میدارد . پیشنهاد می شود جهت تنطیم اینگونه قراردادها از تخصص یک وکیل پایه یک دادگستری استفاده نمایید .
جرائم مربوط به ارز دیجیتال :
اصولا بر مبنای همین ویژگی حتی در صورت وقوع جرائم بدلیل پیچیدگی در ردیابی انتقالات امکان اثبات جرائم امری دشوار اما امکان پذیر است . بزهكاران برای کسب درآمد از طریق اعمال غیرقانونی مانند فروش مواد مخدر، کلاهبرداری هاى عظيم. قاچاق اسلحه یا قاچاق انسان و ديگر فعاليت هاى غير قانونى از طريق مبادلات با ارز ديجيتال وجوه غیرقانونی را به پولی تبدیل ميكنند. که در ظاهر قانونی است كه به اين عمل پولشویی میگویند .
کلاهبرداری
یکی از جرائم موجود بر مبنای ارز های دیجیتال جرم کلاهبرداریست. که اشخاص با وعده ی داشتن تخصص و پرداخت سود های کلان اقدام به بردن مال دیگری مینمایند و شخص بزه دیده به واسطه ی فریب و اغفال وحتی دیدن سود های پرداختی اموال خود را با رضایت کامل بدست کلاهبرداران میسپارند, و پس از آن نه تنها سودی پرداخت نمیگردد بلکه سرمایه اولیه نیز برگردانده نمیشود .
اگر چه احراز جرم کلاهبرداری و تحقق ارکان این جرم یا جرائم دیگری از قبیل خیانت در امانت یا تحصیل مال از طریق نامشروع کمی دشوار و پیچیده میباشد. لکن بدلیل نوسانات موجود در این نوع از معاملات و امکان ورود ضرر همیشه نمی توان عنوان مجرمانه در این نوع از روابط مالی لحاظ نمود . از طرفى بايد در نظر داشت كه در سرمايه گذارى هايي با مبالغ بالا امكان هك كردن كيف پول و سرقت محتويات آن نيز قابل تصور است .
بنا بر این با عنایت به خاصیت های این نوع از معاملات جهت ورود به بازار سرمایه که مسلماً میتواند موجب سود های کلان گردد. تنظیم قرارداد با مشورت وکیل متخصص امریست که جهت جلوگیری از وقوع جرم و حتی ورود ضرر به شما کمک می نماید. تا با ورود اگاهانه به این نوع از بازار که جهان به سمت آن در حرکت است. نه تنها از تضرر خود جلوگیری نمایید. بلکه همسو با پیشرفت علم روابط مالی خود را ارتقا دهید .
مشاوره با وکیلانه :
جهت کسب اطلاع بیشتر از نحوه تنظیم قرارداد در خصوص ارزهای دیجیتال با ما تماس حاصل فرمایید .
تماس با ما : 09127246413
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.